Over ons

Aarden Bouwkundig Adviesbureau

Aarden Bouwkundig Adviesbureau bewaakt, regisseert en organiseert het onderhoud aan uw vastgoed.

Wat wij voor u kunnen betekenen

U blijft als opdrachtgever de regie houden en wij zorgen dat u helder, transparant, duurzaam en deskundig wordt ondersteund bij het realiseren van het gewenste onderhoud, zodat u krijgt waar u voor betaald.

Wij streven naar een duurzame relatie en om zo voor u de beste resultaten op korte en lange termijn te realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en beheer van bestaand vastgoed.

Onze visie

Het adviseren en ondersteunen van professionele vastgoed organisaties en VvE besturen inzake beheer, verduurzaming en instandhouding van vastgoed. Ook verzorgen wij het projectmanagement, waarbij de kwaliteit van het vastgoed voortdurend op zowel korte als lange termijn wordt afgestemd op het beleid van de opdrachtgever, de financiële randvoorwaarden, wet- en regelgeving en stakeholders.

Onze missie

Wij zorgen ervoor dat we voor onze opdrachtgevers een zeer open en transparante organisatie zijn. Onze drijfveer is een aantrekkelijke en inspirerende partner te zijn voor onze klanten door onze kwaliteit en meerwaarde steeds te blijven waarmaken.